Сити - Спурси: Играће се фудбал, ово се поновити НЕЋЕ! :: Semberija INFO ::

 

Сити - Спурси: Играће се фудбал, ово се поновити НЕЋЕ!


Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images
У једној од најспектакуларнијих утакмица у историји фудбала видели смо буквално СВЕ. Пет голова за 20 минута, преокрет Ситија за пролазак, гол Спурса који гарантује полуфинале, па радост у 93. због гола Стерлинга. А онда ВАР и офсајд!
 
Да вам је неко препричавао овај меч и да немате интернет да проверите веродостојност тих информација - тешко да бисте поверовали у истинитост!
 
Спектакл над спектаклима одигран вечерас на "Етихаду" улази у историју фудбала. Ово је био један од најлуђих и најсадржајнијих мечева свих времена, у ком смо видели СВЕ што једна утакмица може да садржи: голеаду, преокрете, драму, сузе радоснице и оне због туге.
 
Тотенхем је полуфиналиста Лиге шампиона након што је у Манчестеру примио четири гола, у 93. минуту и пети, али их је спасила ВАР технологија која је "жива" у овом такмичењу свега два месеца. Досуђена је офсајд позиција Куна Агуера, а Сити више није имао снаге за још нестварнији "цомебацк" од оног који су извели пре тога...
 
Спурси су тако прошли даље захваљујући "голу у гостима" односно победи на свом велелепном стадиону пре осам дана (1:0), у ком је управо Агуеро промашио пенал.
 
Видели смо чак ПЕТ голова у првих двадесет минута утакмице, у којима су била саржана два преокрета, потом је Кун Агуеро у 55. минуту донео гол који гарантује пролаз Тотенхему, али је то Љоренте у 73. минуту "окренуо" на другу воденицу.
 
Сити је дао све од себе и постигао је гол за пролаз преко Стерлинга у последњим тренуцима утакмице, али је Чакир проценио да је Б. Силва додао лопту, не да се одбила од њега.
 
То је значило офсајд који је сигнализирала ВАР соба и решила меч, тако да ће Ајакс бити ривал Тотенхему у борби за финале Лиге шампиона.
 
МАНЧЕСТЕР СИТИ - ТОТЕНХЕМ 4:3, УКУПНО 4:4 - СПУРСИ ИДУ ДАЉЕ!
/Стерлинг 4, 21, Б. Силва 11, Агуеро 59 - Сон 7, 10, Љоренте 73/

​мондо