КМФ Радник Сити освајач БУМ љетне лиге у футсалу :: Semberija INFO ::

 

КМФ Радник Сити освајач БУМ љетне лиге у футсалу


Финалном утакмицом између КМФ "Радник" и екипе Бемикс спуштена је завјеса на још једну љетну лигу у футсалу, у организацији Бијељинског удружења младих - БУМ. Први пут од оснивања, а спонзорисан од Club Hangar и Penny gastro pub-a, учешће на љетној лиги су узели и футсалери КМФ "Радник"-а. Поред наших играча (Данијел Ружичић, Цвијетин Павић, Перица Трифковић) за нашу екипу су наступили и прослављени семберски футсалери Дејан Павловић, Давор Арнаутовић, Мирко Маринковић, Дарко Лазић и Драган Симикић. 



У веома неизвјесној утакмици, са великим бројем врхунских потеза свих учесник финала спретнији су били играчи наше екипе и побиједили су екипу Бемиx са 2 - 0. Стријелци за КМФ "Радник" су били Мирко Маринковић и Дејан Павловић.

Треба напоменути да су за екипу Бемикс наступила такође реномирана имена футсала из Србије и Босне и Херцеговине (Дарко Деко Милановић, Јосип Сесар, Игор Мирковић, Рнић, Џомбић...), екипа која годинама игра заједно и учествује на великом броју турнира, синоћ се представила бијељинској публици у одличном издању, али су наши футсалери били бољи.



Најбољи стрелац турнира је играч КМФ "Радник", Дејан Павловић, а Дарко Деко Милановић, играч Бемикс-а је проглашен за најбољег голнама турнира. Награда за најбољег играча БУМ љетне лиге је отишла у руке Давора Арнаутовића.

Такође треба споменути да су у утакмици за треће мјесто наступиле екипе Caffe Sunrise и Пеђа Буха, а побиједила је екипа Цаффе Caffe Sunrise за коју је наступило и неколико младих футсалера КМФ "Радник-Сити"  (Миљан Оџаклић, Армин Селимовић, Бранислав Панић).

Свим нашим играчима честитамо на успијешним наступима на овом турниру, захваљујемо се спонзорима који су помогли учешће наше екипе и организаторима честитамо на изврсној организацији турнира, уз наду да се видимо и наредне године.

КМФ Радник-Сити