Звијезда 09 корак ближе опстанку :: Semberija INFO ::

 

Звијезда 09 корак ближе опстанку


Звијезда је дошла до важних бодова у борби за опстанак у Премијер лиги БиХ. Сјајним првим дијелом су савладали Младост Добој Какањ 2:1. Најновије
 
Младост је прва запријетила у 9. минути. Гузина је покушао искоса да изненади Филипа Ерића, али није успио да затресе мрежу домаћих. Звијезда је затим преузела иницијативу и дошла је у вођство у 26. минути.
 
Марко Бркић је одлично упослио Миљана Говедарицу који је избјегао офсајд замку, изашао испред голмана Велића и обишао га и послао лопту у мрежу. У овом дуелу је сјајан био Говедарица. Десет минута након гола опет је био у шанси, али му је лопта побјегла у страну, а дефанзивци Младости су затим успјели да оклоне опасност.
 
Звијезда 09 је дошла до 2:0 у 44. минути. Поново је у акцији учествовао Говедарица. Након убачаја, вратио је лопту у шеснаестерац гдје је на правом мјесто био Анђић и послао је у мрежу.
 
Младост је добро кренула у другом дијелу. Гости су након корнера смањили предност домаћих, а сјајно је лопту након убачаја захватио Анђушића. У 74. минуту екипа из Добој Какња је могла до изједначења када је Бојо био сам испред Ерића, али је послао лопту поред гола.
 
Махмутовић је у 84. минути сјајно избацио Хусеинбашића који је искоса покушао да лобује Велића и додао до Стјепановића. Међутим није било промјене резултата.
 
Српскаинфо