БЕЗ ПОБЈЕДНИКА У АМСТЕРДАМУ ТАДИЋЕВ АЈАКС НАДИГРАО ЈУВЕНТУС, АЛИ СА РЕМИЈЕМ ИДЕ НА РЕВАНШ :: Semberija INFO ::

 

БЕЗ ПОБЈЕДНИКА У АМСТЕРДАМУ ТАДИЋЕВ АЈАКС НАДИГРАО ЈУВЕНТУС, АЛИ СА РЕМИЈЕМ ИДЕ НА РЕВАНШ


У Лиги шампиона одигране су двије утакмице четвртфинала; Ајакс и Јувентус су ремизирали 1:1, док је Барселона побиједила Манчестер јунајтед у гостима са 1:0.
У сјајном мечу Ајакс и Јуветус су подијелили бодове. Утакмица је отворена у изузетно високом темпу, са приликама на обје стране. Од половине првог полувремена Ајакс је имао доминацију, и када се очекивало да ће можда и крунисати теренску иницијативу, услиједила је сјајна, мислиметарски прецизна контра Јувентуса.
 
Роналдо је лопту примио на средини терена, одложио је на десну страну, и у спринту кренуо ка шеснаестерцу Ајакса. Услиједио је одличан центаршут Кансела и још боља реализација Роналда, који је главом у у паду погодио мрежу домаћег тима у 45. минуту.
 
Само што је почело друго полувријеме, након нешто више од 30 секунди и десетак додавања, Давид Нерес је на средини терена, уз лијеву аут линију одузео лопту играчима Јувентуса, онда ју је повукао према шеснаестерцу, ушао у казнени простор и прецизним ударцем свом тиму донио изједначење.
 
Фудбалери Барселоне у другом мечу стигли су до велике побједе на “Театру снова” против Манчестер јунајдета минималним резултатом 1:0.
 
Тренутак одлуке догодио се у 12. минуту када је Суарез добро шутирао главом, лопту је закачио Лук Шоу и скренуо је у сопствену мрежу.

Реванш мечеви играју се 16. априла у Торину и Барселони.