ВЕЧЕРАС ИГРА РАДНИК :: Semberija INFO ::

 

ВЕЧЕРАС ИГРА РАДНИК


Двије посљедње утакмице 22. кола м:тел Премијер лиге БиХ бит ће одигране данас. Жељезничар на Грбавици дочекује Олимпик док ће Борац угостити Радник у Бањој Луци. Очигледно је да су домаћи тимови фаворити с обзиром да им долазе екипе из доњег дијела табеле које се грчевито боре за опстанак.

Но, треба рећи и да су домаћини под одређеним притиском, јер све осим побједа угрозило би њихове европске амбиције. Жељезничар је тренутно пети на табели ПЛ БиХ, Борац седми. А некад једноставно није лако добити утакмице које сви очекују да добијете…

Бијељинци немају пуно калкулација, циљ је остати непоражен у граду на Врбасу. Тренер ’’Плавих’’ Дарко Несторовић нема већих проблема око састава тима. Лакше повријеђени Миладин Филиповић и Милан Вушуровић тренирали су у лаганијем ритму од остатка тима али ће бити у конкуренцији за утакмицу против Борца.

Са друге стране Борац има доста проблема с изостанцима и повредама на старту другог дијела сезоне, а неће се то превише промијенити ни у данашњој утакмици. Извјесно је да ће на гол Бањалучана поново морати резервни чувар мреже Никола Лакић. Добре вијести за тренера Борца Марка Максимовића су да се у тим враћа двојац Дино Ћорић и Синиша Дујаковић док су ван строја и даље Марко Јовановић, Ђорђе Милојевић и Јово Лукић.

- Играмо на домаћем терену и имамо императив побједе обзиром на постављене циљеве. Ипак, са друге стране нас очекује једна добра екипа, предвођена стручњаком који кроз каријеру гаји специфичан стил игре. Радник је екипа која ће сигурно да буде чврста, агресивна," рекао је тренер Борца Марко Максимовић.

Утакмица са Борцем игра се вечерас са почетком у 19:05 часова, уз директан пренос на ТВ Арена Спорт1.

Семберија инфо - И. Гутић