ЗОРАН СОФРЕНИЋ: ПЛАТЕ ИГРАЧИМА ЋЕ БИТИ ИСПЛАЋЕНЕ ДО ПОЧЕТКА ПРИПРЕМА :: Semberija INFO ::

 

ЗОРАН СОФРЕНИЋ: ПЛАТЕ ИГРАЧИМА ЋЕ БИТИ ИСПЛАЋЕНЕ ДО ПОЧЕТКА ПРИПРЕМА


''Актуелни тренутак  у ФК Радник није идеалан, али такође није ни драматичан како се у последње вријеме пише по појединим порталима.

Играчима се дугују двије плате и то ће веома брзо бити измирено,'' рекли су у ФК ''Радник'' Бијељина.

- Није тачно да се играчи истјерују из станова, да немају новац за храну, једноставно су, због зимске паузе, напустили станове и отишли својим домовима на заслужени одмор. Двије плате које им се дугују биће исплећене највјероватније  до почетка припрема. Једноставно, због техничких проблема, неконстиуисање Скупштине и других политичких дешавања нисмо добили све транше које нас слиједују из градског буџета. До краја мјесеца ћемо обезбједити једну плату, а до почетка припрема и другу. С обзиром на ситуацији у другим клубовима Радник још и добро стоји по финансијском питању, истакао је спортски директор Радника Зоран Софренић.

Софренић је сигуран да ће наредна година бити знатно боља, и када су резултати  у питању а наравно и финансијско стање.

- Много тога се дешавало од када је Крстајић напустио клуб, но екипа ништа није лошије него у том моменту.
Бољи смо од ривала са којима се боримо за опстанак и не би требало да буде проблема да и наредне сезоне играмо Премијер лигу. Од тренутног играчког кадра само Ивану Шуберту истиче уговор, а он нам је чврсто обећао, ако не пронађе иностарни ангажман, остаје и даље са нама., нагласио је Софренић.

Спортски директор Радника нагласио је да је клуб направио прве кораке ка афирмацији играча који су поникли у клубу, играли раније за Радник.

Ангажовање Данијела Мијатовића у стручни штаб те Милорада Савића – Зеке за скаута клуба је само почетак једне нове ере Радника у којем ће акценат бити стављен на домаће снаге, бар у оном сегменту гдје се то може урадити, речено је на званичној ФБ страници ФК ''Радник'' Бијељина.

(десавањаубијељини.цом)