ЖОК РАДНИК НАДИГРАО ЖОК ЛЕОТАР :: Semberija INFO ::

 

ЖОК РАДНИК НАДИГРАО ЖОК ЛЕОТАР


Јуче, 12. децембра, у градској дворани у Бијељини одбојкашице градског клуба су надиграле у 10. колу екипу ЖОК Леотар из Требиња резултатом 3:2. У одличној одбојкашкој представи Бијељинке су показале зашто се чврсто налазе на другој позицији и зашто ни једну утакмицу нису одиграле, а да нису узеле бодове.

Тренер Борко Мићић је дао прилику свим играчицама и побједа од 3:2 је потпуно заслужена. Са 8 побједа у 10 кола и по бод у изгубљене двије, екипа ЖОК радник је остварила резултат за респект. Првенство сениорки се наставља у фебруару 2021.г., док кадеткиње и јуниорке имају  у наредна три викенда борбу за пласман у полуфинале.

Јуче су наступале: Зекић, Марић, Лакић, Ристић, Сарић, Симић, Цвијетиновић, Ковачевић, Глишић, Стојановић, Миркановић и Ерак. Свој допринос у претходним утакмицама су дале и Дракул, Остојић, Завишић, Костић, Стевановић, Шпирић, Мучибабић.

Врло успјешан завршетак календарске године у сениорској конкуренцији и ЖОК Радник је сигурно, својим резултатима и масовношћу, перјаница у женском спорту у Семберији.