Џудо клуб Пантер - клуб шампиона БиХ :: Semberija INFO ::

 

Џудо клуб Пантер - клуб шампиона БиХ


Пут ка врху је тежак, и то знају сви они који стреме ка томе, али остати на врху је ипак најтеже! 

За џудисте џудо клуба "Пантер" то није проблем, јер су поново, потврдили свој труд, рад и вриједност!

Октобар је мјесец резервисан за такмичења те су се џудисти "Пантера" уврстили међу такмичаре и у Лукавцу на Првенству БиХ у џудоу за категорије јуниора и старијих пионира, али и у Источном Сарајеву на Првенству БиХ за млађе сениоре и сениорке, кадете и кадеткиње, млађе пионире и пионирке. 

Поново, вицешампиони долазе из Бијељине!

У Лукавцу, у категорији јуниора +100 кг злато је освојио Павле Вујновић. Шампионско мјесто за БиХ у категорији јуниора освојио је Милан Добранић. У категорији старијих пионирки, Теодора Трифковић је понијела златно одличје!
Бронзани су били џудисти Радослав Петровић и Иван Чолић у категорији старијих пионира.
Данило Лакић освојио је бронзану медаљу у категорији јуниора.
Младе џудискиње Милица Ђурић и Гордана Илић биле су бронзане међу јуниоркама на Првенству БиХ у Лукавцу. 

Како за праве шампионе нема одмора, већ за неколико дана, џудисти су се такмичили и у Источном Сарајеву.
Вицешампиони су златни Милан Добранић и Гордана Илић у категорији сениора! Сребро је понио Михајло Јакшић, док су бронзана одличја у Бијељину донијели Данило Лакић, Стефан Мићић и Милица Ђурић.
У категорији кадета у млађих пионира, злато су освојили Милкица Ђурић и Страхиња Вучковић. Сребро је понио Милан Добранић, као и Вања Мацан. Бронзано одличје припало је Никши Матићу, Вукашину Трипуновићу и Милици Ђурић. 

"Ово су само потврђени сјајни резултати напорних тренинга, одрицања и јаке воље, као и љубави према џудоу. Немогуће је остати нијем на овакве успјехе, посебно у условима у којима наша дјеца већ мјесецима живе и тренирају. Поносни смо на нашу дјецу, на наше такмичаре, јер су изабрали прави пут, пут здравља, спорта и здравог надметања, што нас све у клубу посебно радује а уз то биљеже фантастичне резултате.Практично,ми не знамо за такмичење да се нисмо вратили без медаља.Све могуће похвале за ове младе људе и нашег врхунског тренера Владимира Ђокића. Ја као предсједник клуба сам поносан на тренере, наше џудисте, наше шампионе.Овим путем желим да им честитам на великим резултатима " поручио је предсједник џудо клуба "Пантер" Огњен Ђука.

ЈК Пантер