ОДБОЈКАШИ РАДНИКА У ПОЛУФИНАЛУ КУПА СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

ОДБОЈКАШИ РАДНИКА У ПОЛУФИНАЛУ КУПА СРПСКЕ


Одбојкаши Радника савладали су Модричу максималним резултатом 3:0 и на тај начин се пласирали у полуфинале Купа Републике Српске. Ово је била прва званична утакмица и за Радник и Модричу након прекида такмиченај у претходној сезони, а разлог за задовољство има тренер-играч бијељинаца Владимир Милићевић.

- Задовољан сам резултатом и начином како смо дошли до побједе. Контролисали смо игру од почетка до краја и честитам свим играчима и стручном штабу на извојеваној побједи. Ранијих година смо против Модриче играли мечеве у пет сетова, па смо и на тај сценарио били спремни. Међутим, одиграли смо добро и квалитетно и били бољи у пресудним моментима утакмице, када се и ломио резултат. Можда резултат по сетовим не даје праву слику сигурне побједе, али заиста се ниједног тренутка није доводила у питање. Честитам и екипи Модриче на фер и коректној игри и желим им пуно среће у Премијер лиги БиХ. Ми смо и даље у јаком тренингу јер је тек почетак сезоне, а наш циљ је јасан – освајање првог мјеста у Првој лиги Републике Српске и повратак у Премијер лигу БиХ, из које смо избачени без икаквог објашњења. У овом периоду и не требамо да играмо максимално добро, али ме радује чињеница да су играчи показали велику жељу и вољу за побједом. Атмосфера у екипи је заиста добра, полако се уигравамо са новим дизачем Николом Илићем и сматрам да ћемо све боље и боље играти како сезона буде одмицала".

За играче Радника нема предаха. Већ за викенд очекује их почетак Прве лиге Републике Српске и прва утакмица против екипе Градишке, а меч се игра у суботу 03.10.2020. са почетком у 18:00 часова. Другог дана викенда на програму је финале пионирског првенства Републике Српске за сезону 2019/20. Млади одбојкаши Радника угостиће екипу Љубиња, против које су изгубили финала јуниорског и кадетског шампионата. Народ каже трећа-срећа, па се и у клубу надају да тако и буде.

​ОК Радник Бијељина