SEDMIČNA PONUDA POSLOVA - 11.6.2024. :: Semberija INFO ::

 

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA - 11.6.2024.Boljiposao.com - vaš ključ do novih poslovnih prilika. Pogledajte 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ove sedmice!

Agrinatura zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Hadžićima. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 10.7.2024.

Jurčič & Co. traži Radnika u auto-praonici (m/ž) za čišćenje teretnih vozila i prikolica. Nude se zaposlenje na određeno vrijeme s mogućnošću produženja, puno radno vrijeme u dvokratnoj smjeni te redovna i stimulativna plaća. Prijavite se putem linka do 10.7.2024.

China Construction Third Engineering Bureau Co. traži Stručnjaka za marketing (m/ž). Posao uključuje istraživanje tržišta, razvoj projekata i upravljanje odnosima s klijentima. Potrebno je VSS/Bachelor ili Master iz marketinga, 3-5 godina iskustva, tečno znanje B/H/S i engleskog. Prijavite se putem linka do 20.6.2024.

Ekopak d.o.o. traži Saradnika za brigu o klijentima (m/ž) u Sarajevu. Potrebne vještine uključuju pregovaranje, komunikaciju, analizu tržišta i organizacijske sposobnosti. Posao uključuje postizanje prodajnih ciljeva, izgradnju odnosa s klijentima i istraživanje tržišta. Prijavite se putem linka do 19.6.2024.

OTOKA-BAMBUS d.o.o. traži Radnika u stakleniku (m/ž) u Sarajevu. Posao uključuje brigu o biljkama, zalijevanje, čišćenje, sortiranje, pakiranje proizvoda i rad s kupcima. Poželjna je stručna sprema KV/SSS, ali radno iskustvo nije neophodno. Prijavite se putem linka do 3.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!