Информација о водоснабдијевању – четвртак 01.12.2022. :: Semberija INFO ::

 

Информација о водоснабдијевању – четвртак 01.12.2022.



          Због отклањања кварова на водоводној мрежи и прикључења новог корисника на водоводну мрежу, данас ће, у времену од 08:00 до 14:30 часова, долазити до прекида у водоснабдијевању, у трајању од два до три сата, у Омладинској улици у Јањи, укључујући све сусједне, прикључне улице, те у насељма: Љељенча (од „ЛД“ до Шумица) и Борачко насеље у Амајлијама.

          Обавјештавамо све наше кориснике да се у Улици Стефана Дечанског, у Бијељини, изводе радови на реконструкцији ове улице и да ће они трајати до краја ове године, те да у том периоду може долазити до честих прекида у водоснабдијевању. Стога молимо наше кориснике за разумијевање и препоручујемо им да до тада имају припремљене неопходне резерве воде. 

           Препоручујемо нашим корисницима, који живе на поменутим локацијама, да припреме неопходне резерве воде за наведени временски период.

           На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.        

          Још увијек су поједностављене процедуре пријављивања корисника да путем е-маил-а добијају мјесечне рачуне за потрошњу воде а све информације о томе се налазе на сајту Водовода www.bnvodovod.com