Сервисна информација Полицијске управе Бијељина зa 27.11.2022. године :: Semberija INFO ::

 

Сервисна информација Полицијске управе Бијељина зa 27.11.2022. године


На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бијељина у протекла 24 часа евидентирана су два кривична дјела и једна саобраћајна незгода са мањом материјалном штетом.

Полицијска станица Јања, 27.11.2022. године од стране оштећеног лица запримила је пријаву да му је НН лице или више њих, оштетили два гумена чамаца која су се налазила на обали ријеке Дрине, као и да су отуђени премети са њих. Оперативним радом на терену полицијски службеници дошли су до сазнања да је извршилац лице С.М. код којег су и пронађени отуђени предмети. Због почињеног кривичног дјела ,,Крађа“ надлежном тужилаштву против лица С.М. следи Извјештај.

Од стране раднице правног лица, 26.11.2022. године Полицијска станица Бијељина запримила је пријаву да је у маркету задржано женско лице које је отуђило више парфема. Изласком на лице мјеста полицијски службеници утврдили су да се ради о лицу Б.Ј. која је вратила отуђене предмете. Против Б.Ј. надлежном тужилаштву следи Извјештај о почињеном кривичном дјелу ,,Крађа“.
 
 
 
                                                                                    ПОРТПАРОЛ  ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БИЈЕЉИНА
                                                                                                                                               
                                                                                                 Александра Марић