ИНФОРМАЦИЈА О ВОДОСНАБДИЈЕВАЊУ – ПЕТАК 25.11.2022. :: Semberija INFO ::

 

ИНФОРМАЦИЈА О ВОДОСНАБДИЈЕВАЊУ – ПЕТАК 25.11.2022.


Због отклањања кварова на водоводној мрежи, данас ће, у времену од 08:00 до 14:30 часова, долазити до прекида у водоснабдијевању, у трајању од два до три сата, у улицама: Војводе Петра Бојовића у Бијељини, Мула Алије Садиковића и Саве Ковачевића у Јањи, укључујући све сусједне, прикључне улице, као и у насељу Пучиле.

Обавјештавамо све наше кориснике да се у Улици Стефана Дечанског, у Бијељини, изводе радови на реконструкцији ове улице и да ће они трајати до краја ове године, те да у том периоду може долазити до честих прекида у водоснабдијевању. Стога молимо наше кориснике за разумијевање и препоручујемо им да до тада имају припремљене неопходне резерве воде. 

Препоручујемо нашим корисницима, који живе на поменутим локацијама, да припреме неопходне резерве воде за наведени временски период.

На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.     
   
Још увијек су поједностављене процедуре пријављивања корисника да путем е-маил-а добијају мјесечне рачуне за потрошњу воде а све информације о томе се налазе на сајту Водовода www.бнводовод.цом