МУП Републике Српске обиљежава крсну славу :: Semberija INFO ::

 

МУП Републике Српске обиљежава крсну славу


Министарство унутрашњих послова Републике Српске обиљежава крсну славу - Свети архангел Михаило.
 
Директор Полиције Синиша Кострешевић је рекао да Полиција Републике Српске бројним активностима показује да је опредијељена за борбу против организованог криминала, али и успјешна у очувању безбједности на простору Српске.

Поводом крсне славе МУП-а, традиционални концерт Полицијског оркестра предвиђен је у 20.00 часова у Банском двору.

Додик: МУП Српске да настави са добрим резултатима

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку министру унутрашњих послова Српске Синиши Карану поводом славе Министарства - Светог архангела Михаила, изразивши увјерење да ће МУП наставити да остварује још боље резултате у извршавању мисија и задатака, јачањем духа и вјере свих припадника.

Додик је нагласио да се са посебним поштовањем мора чувати успомена на припаднике Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске који су дали животе да би се данас живјело у слободи и сигурности, саопштено је из Кабинета предсједника Српске.

"Поводом Светог архангела Михаила, славе МУП-а Републике Српске, Вама, вашим сарадницима и свим припадницима МУП-а упућујем најискреније честитке, са жељама да вас ова прослава испуни радошћу, те донесе много успјеха у вашем важном раду на заштити безбједности грађана", навео је Додик у честитки.

Вишковић: МУП- предани чувар Српске

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је министру унутрашњих послова Српске Синиши Карану, директору Полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима Министарства унутрашњих послова /МУП/ крсну славу Аранђеловдан, истичући да Министарство и сви његови часни припадници представљају једну од најважнијих институција Републике и својеврстан гарант опстанка на овим просторима.

"Желим Вам још много успјеха у раду и да и у наредном периоду останете на висини задатка који вам је повјерио народ Републике Српске", навео је Вишковић у честитки.