ЈУ Јавни фонд за дјечију заштиту: Позив за учешће у пројекту ,,Социјализација дјеце Републике Српске - 2023.“ :: Semberija INFO ::

 

ЈУ Јавни фонд за дјечију заштиту: Позив за учешће у пројекту ,,Социјализација дјеце Републике Српске - 2023.“Дана 10.03.2023. године у дневном листу ,,Глас Српске" објављени су конкурси за одабир дјеце циљних категорија, васпитача и стручног особља учесника у Пројекту ,,Социјализација дјеце Републике Српске - 2023."

Конкурс је отворен 30 дана.
 
Позивамо заинтересоване родитеље који испуњавају услове прописане конкурсом да пријаве своју дјецу у филијале и пословнице JУ Јавни Фонд за дјечију заштиту, широм Републике Српске.

Такође, позивамо и заинтересоване просвјетне раднике, педагоге, психологе, социјалне раднике и друге припадајуће професије да конкуришу за чланове стручног и пратећег особља и придруже се тиму који двадесету годину успјешно реализује Пројекат ,,Социјализација дјеце Републике Српске“.

Пред вама се налази директан линк, гдје можете преузети текстове Јавног конкурса, као и пријавне обрасце.
https://www.jfdz.org/sr/news/171/otvoreni-javni-konkursi-za-ucheshe-u-projektu-sotsijalizatsija-djetse-republike-srpske-2023
 

ЈУ Јавни фонд за дјечију заштиту