Продановић прогласио побједу, Додик честитао :: Semberija INFO ::

 

Продановић прогласио побједу, Додик честитао


БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске и лидер СНСД-а Милорад Додик честитао је кандидатима те странке Лазару Продановићу побједу на изборима за начелника Братунца и Бојану Ивановићу за градоначелника Зворника. Иначе, Продановић је већ прогласио побједу.

Он је рекао да су гласови пребројани са 27 од укупно 32 редовна бирачка мјеста и да је његов противкандидат на само два бирачка мјеста добио пет гласова више од њега.

"Ова побједа је апсолутна и без гласова путем поште и без гласова у одсуству", рекао је Продановић обраћајући се у изборном штабу СНСД-а у Братунцу.

Продановић је захвалио свим становницима Братунца који су му на изборима указали повјерење, али и онима који нису гласали за њега.

"Будите увјерени, бићу начелник општине сваког грађанина без обзира на разлику", рекао је Продановић.

Он је захвалио активистима из СНСД-а и коалиционих партнера који су га подржали у свему.

"Већ од сутра имамо значајне обавезе да проведемо планирани програм. Сачували смо Братунац, зато вам драги грађани хвала свима", поручио је Продановић.

Он је захвалио и предсједнику Српске и лидеру СНСД-а Милораду Додику и свима који су од срца учествовали у овом процесу.

Ванредни избори за начелника општине Братунац одржани су данас јер је 7. августа прошле године на референдуму опозван бивши начелник Срђан Ранкић, који је учествовао на данашњим изборима као независни кандидат.

На бирачком списку у Братунцу је укупно 18.787 бирача.


Независне новине