МИЛИЧЕВИЋ: НЕЋУ ИЋИ УТАБАНАНОМ СТАЗОМ. ПОНУДИЋЕМО НЕКА НОВА ЛИЦА :: Semberija INFO ::

 

МИЛИЧЕВИЋ: НЕЋУ ИЋИ УТАБАНАНОМ СТАЗОМ. ПОНУДИЋЕМО НЕКА НОВА ЛИЦА


Нисам дошао на чело СДС-а да идем утабаном стазом јер она води наниже јер смо то већ видјели. Ако опет будемо понудили исте личности, исте људе као у протеклих 20 година немамо шта више да тражимо, истакао је Милан Миличевић, в.д. предсједника Српске демократске странке.
 
„Тим који сам представио као вршиоце дужности Предсједништва СДС говори да су то нека нова, млађа лица која имају искуства у политици а успјешни су у својим срединама и дају нову енергију странци“, нагласио је Миличевић истакавши да ново предсједништво чине млади посланици и успјешни начелници и градоначеници Српске демократске странке.
 
„Волим да саслушам сваког човјека. Наше сједнице Предсједништва и Главног одбора трају сатима. Сматрам да све људе треба саслушати да би рекли шта им је на души. Тако можете добити много података шта није добро. У СДС данас не постоје расколи. Јасно је да није добро али мислим да у структурама странке нема великих размимоилажења“, казао је в.д. предсједника СДС.
 
Он каже да се пожурило са именовањем в.д. Предсједништва СДС како би се комплетирало руководство странке те да ће се ускоро неке од успјешних жена из СДС-а наћи у тиму.
 
„У наредне три до четири недјеље ћу дати приједлог за проширењем Предсједништва за још пет особа од којих ће један дио бити жене. Кад завршимо унутарстраначке изборе настојаћу да у измјенама статута стоји нешто што није стајало до сад  а то је да предсједница Актива жена буде члан Предсједништва СДС по аутоматизму“, закључио је Миличевић.