ВОЈНИ АТАШЕИ ИЗ 12 ЗЕМАЉА ПОСЈЕТИЛИ ТРБ :: Semberija INFO ::

 

ВОЈНИ АТАШЕИ ИЗ 12 ЗЕМАЉА ПОСЈЕТИЛИ ТРБ


Војни аташеи из Америке, Њемачке, Кине, Швајцарске, Аустрије, Мађарске, Пољске,  Румуније, Словачке, Чешке, Хрватске и Србије посјетили су данас Компанију Технички ремонт Братунац /ТРБ/.

Посјету је организовало Министарство добране БиХ, у оквиру Одобреног плана сарадње између Министарства одбране, Оружаних снага и Асоцијације војно  дипломатских представника акредитованих у БиХ.

Војни аташеи из ovih 12 земаља, које је предвоdio војни аташе Румуније, пуковник Робертино Кристијан Циобану /Robertino- Cristian Ciobanu/  обишли су производне погоне компаније и кроз разговор са менаџментом упознали се o неким од кључних пројеката компаније.

Из Министарства одбране у Савјету министара упутили су захвалност TРБ-у на прихватању посјете,  организацији и гостопримству.



„Била нам је велика част и задовољство овако значајну делегацију примити у посјету, током које смо као тим имали прилику да представимо  фирму, укратко презентујемо  наше кључне производе, а  чланови Војно-дипломатског кора у БиХ  имали су прилике и да  све то виде током обиласка производних погона. Захваљујемо се на издвојеном времену и позитивним утисцима“, навела је генерални директор ТРБ-а Мирјана Шаренац  Мичић.