Вучић: Скидам капу Звезди у фудбалу :: Semberija INFO ::

 

Вучић: Скидам капу Звезди у фудбалу


Фото - Танјуг
Извор: Танјуг / Политика

​Нервирам се, секирам, се просто жао ми је… А сад да их критикујем? Па чекајте људи, један играч Лајпцига- Ћави Симонс, вреди више него цела Звезда, рекао је председник Србије Александар Вучић о резултатима црвено-белих у Лиги шампиона. „Ми у кошарци имамо шта да тражимо, не зато што смо много талентованији, него зато што Звезда и Партизан имају више пара него било који други тим од државе.

Ни Олимпијакос, ни Панатинаикос, ни Барселона, ни Реал Мадрид. Нико нема толико новца од своје државе. Само да то људи знају. Од њих имају право да траже резултате, а у фудбалу…” Далеко смо… Симонс је 70, 75 милиона евра, то је више него Звездин тим, нагласио је Вучић. „То је много пара, а он није много ни познат. Гледате оне њихове штопере, они су брзи ко Усеин Болт.

Не можете да их обиђете, не могу најбољи играчи. Далеко смо ми од њих… Није за нас Лига шампиона, за нас је она „Лига без брига”. Лига конференција и понекад да играмо Лигу Европе. Иначе, да скинемо капу и честитамо. Где бод изборимо, то је сјајно”, поручио је Вучић, преноси Танјуг.