УСПЈЕШНА ПОСЈЕТА ИНСТИТУТУ ЗА КАРДИОВАСКУЛАРНЕ БОЛЕСТИ ВОЈВОДИНЕ И СЕКРЕТАРИЈАТУ ЗА ЗДРАВСТВО ВЛАДЕ АП ВОЈВОДИНЕ - ДОГОВОРЕН ДАЉИ РАЗВОЈ САРАДЊЕ :: Semberija INFO ::

 

УСПЈЕШНА ПОСЈЕТА ИНСТИТУТУ ЗА КАРДИОВАСКУЛАРНЕ БОЛЕСТИ ВОЈВОДИНЕ И СЕКРЕТАРИЈАТУ ЗА ЗДРАВСТВО ВЛАДЕ АП ВОЈВОДИНЕ - ДОГОВОРЕН ДАЉИ РАЗВОЈ САРАДЊЕ


Данас је делегација бијељинске болнице, на челу са директором проф.др Златком Максимовићем, посјетила Институт за кардиоваскуларне болести Војводине. На састанку са представницима Института на челу са директором проф. др Александром Реџеком размотрен је даљи развој сарадње ове двије установе са акцентом на унапредјење услуга из области кардиологије, електрофизиологије и сестринства.





Након обиласка Института, одржан је састанак у Покрајинском секретаријату за здравство са проф.др Зораном Гојковићем на којем су презентовани будући модалитети сарадње Института за кардиоваскуларне болести Војводине и ЈЗУ Болнице "Свети Врачеви" са циљем повећања задовољства пацијената обје регије.





Покрајински секретар за здравство проф. др Зоран Гојковић је са велликим ентузијазмом подрзао предложене модалитете сарадње са акцентом да Аутономна покрајина Војводина стоји на располагању бијељинској болници за све видове сарадње.