АДВОКАТ ДЕМАНТУЈЕ ДА ЈЕ УБИЈЕН ВОЂА КАВАЧКОГ КЛАНА :: Semberija INFO ::

 

АДВОКАТ ДЕМАНТУЈЕ ДА ЈЕ УБИЈЕН ВОЂА КАВАЧКОГ КЛАНА


Послије незваничних сазнања да је синоћ нешто послије 20 часова у Панами наводно упуцан вођа кавачког клана Радоје Звицер, огласио се адвокат породице Звицер.

"Демантујем као адвокат породице да је Радивоје Звицер убијен и рањен. Породица је видјела натписе у медијима и да се не би дезинформације и даље шириле важно је да се зна да је мој клијент жив", рекао је Владимир Зарић адвокат породице Звицер.

Подсјетимо , у Панами је наводно убијен вођа клана Кавач Радоје Звицер. Медији у Србији објавили су да је Звицер тешко рањен, а поједини и да је убијен, позивајући се на истражне органе Србије, преносе Новости.

У управи полиције Црне Горе је речено да би о наводном рањавању Радоја Звицера званичне потврде могле да стигну за два до три дана, с "обзиром на све околности и чињеницу да Звицер највјероватније није боравио у тој земљи под својим именом".

Црногорски органи безбједности и даље немају званичне податке о информацији да је у Панами убијен вођа клана Кавач Радоје Звицер.

Црногорски безбједносни извори наводе да имају информације о два убиства у Панами, али да се врше додатне провјере јер се првобитни описи не поклапају са описом Звицера.

Панамски медији јавили су да је убијен мушкарац стар између 40 и 45 година, са надимком "Јаи". Није јасно да ли су случајеви повезани. Звицер се сматра једним од вођа которског клана, који је функционисао на међународном плану.

(РТРС)