ОАЗА МИРА И ЉЕПОТЕ :: Semberija INFO ::

 

ОАЗА МИРА И ЉЕПОТЕ


Брачни пар Тијана и Владислав Вукичевић из Бијељине потрудили су да за своју душу и угођај својим мјезимицама, Јовани и Анастасији, направе мјесто које је на крају пута, а не ,,на крају свијета’’ и које је само на пар минута вожње од града.
 
-Посљедњих пар година усредсредили смо се да направимо мјесто за одмор и уживање и да то буде кутак нетакнуте природе. Такво мјесто смо пронашли у Бријесници, на крају једног пута, ушушкано у шуму и зеленило. Сами смо осмишљавали наш мали рај и свако од нас је појединачно у викендицу, и енетеријер и екстеријер, уносио дио себе и своје душе. Тако да сваки кутак наше оазе има своју причу. Баш због тога нам је ово мјесто и тако прирасло срцу. Све смо сами радили - од оних лакших физиких послова, па до најтежих. Морам признати да је муж највише засукао рукаве. Само смо мало ангажовали мајсторе око градње базена и то је било све’’, појашњава за Семберија инфо Тијана Вукићевић и наглашава да им је боравак на викендици антистрес терапија, јер и она и муж раде канцеларијске послове, а и живе у стамбеној згради у Бијељини.


 
Викендица је мјесто гдје се одмарамо и уживамо са родбином и пријатељима, а и често дјеца окупљају своје друштво. Сви воле да нам се придруже у нашем малом рају.
 
ОПШИРНИЈЕ У НОВОМ БРОЈУ СЕМБЕРСКИХ НОВИНА

Семберија инфо