Бијељинци у природи: Велики број суграђана на обали Дрине :: Semberija INFO ::

 

Бијељинци у природи: Велики број суграђана на обали Дрине


С обзиром на препоруке надлежних о изолацији и боравку у природи због појаве корона вируса, велики број Бијељинаца данас смо затекли на обали Дрине,на локалитету у близини “Дринске руже”. Кажу да су дошли у шетњу и да искористе сунчан и топао дан како би вријеме провели на свјежем ваздуху, а уједно се склонили на неколико сати из града.



“Дошла сам са пријатељицама на свјеж ваздух. Ово није први дан да долазимо. Понесемо кафу у термос боци, боравимо на сунцу и уједно се дружимо у природи, каже 25-годишња Невена Митровић. Она је апсолвент Факултета техничких наука у Новом Саду, одакле се протеклог викенда вратила код родитеља у Бијељину, јер је тако безбједније у новонасталој ситуацији због вируса корона. Митровићева апелује на све младе да буду савјесни и да се придржавају свих превентивних мјера надлежних.



У шетњи уз обалу Дрине затекли смо и суграђанку Јовану Кулић, која је дошла у шетњу. “Боравак у природи увијек је добар, а нарочито када је сунчано,као данас, због витамина Д. Сматрам да сви требамо да користимо топле и сунчане дане и да што више боравимо на отвореном, нарочито сада када имамо појаву корона вируса у држави, истакла је Кулићева.