НЕКИ ОД НАЈБОЉИХ: КРИСТИНА КОПРИВИЦА, НАЈБОЉИ СТУДЕНТ, У ТИМУ ГРАДСКЕ УПРАВЕ :: Semberija INFO ::

 

НЕКИ ОД НАЈБОЉИХ: КРИСТИНА КОПРИВИЦА, НАЈБОЉИ СТУДЕНТ, У ТИМУ ГРАДСКЕ УПРАВЕ


Даћу све од себе да оправдам повјерење

Копривица се захвалила градоначелнику Мићићу и Градској управи на указаном повјерењу и шанси да одрађује приправнички стаж. 
- Ово је за мене велика част, али и одговорност нарочито зато што је Бијељина град у транзицији. Даћу све од себе да оправдам повјерење које су ми дали градоначелник Мићић и Градска управа Бијељина, чији сам била стипендиста’’, изјавила је за ,,Семберске новине” Кристина Копривица.  

Према њеним ријечима, њени даљи планови не завршавају се са основним студијама, већ је уписала и мастер студије. 
- Настојаћу да својим знањем и вјештинама, од којих ћу неке стећи и овдје, да допринесем развоју Бијељине’’, истакла је Копривица. 

Каже да је наставила мајчиним и бакиним стопама, јер су обје економисти. 
- Студирала сам оно што сам жељела. Наравно да је утрошено много рада и труда. Међутим, добра организација и самодисциплина су допринијели да факултет завршим у најкраћем року, за четири године и четири дана од уписа до дипломирања’’, рекла је ова марљива дјевојка. 

Током студирања, каже она, сусрела се са многим стручњацима, професорима и привредницима на конференцијама, научним скуповима и разним симпозијумима. 
- Имала сам тако прилику да размијеним мишљења и видим ситуацију у нашој привреди’’, каже Копривица, додајући да ће настојати да се усавршава како би била што успјешнија.
           
Кристина Копривица је била вуковац у основној школи, најбољи ученик генерације у Економској, а током школовања имала је стипендију Градске управе.                             

ГРАДОНАЧЕЛНИК УРУЧИО РЈЕШЕЊЕ О ПРИПРАВНИЧКОМ

Рјешење о обављању приправничког стажа у Градској управи Кристини Копривици уручио је градоначелник Бијељине Мићо Мићић, те јој пожелио много успјеха у будућем раду са тимом Градске управе. Градоначелник Мићић је изјавио да ће Град Бијељина, као и до сада, настојати да  задржи младе, стручне и образоване кадрове. 

- Као што је примијетио и амбасадор САД у БиХ приликом посјете, од Бијељине смо направили град са повољном пословном климом, а један од циљева којим смо се при томе водили је останак младих људи на овим просторима. Због тога, способним младим људима дајемо шансу”, нагласио је градоначелник Мићић.

Семберске новине/Семберија ИНФО/​​З.Кусмук