ЗОРИЦА ГАВРИЋ, ПРОДАВАЧИЦА ВОЋА И ПОВРЋА НА ЗЕЛЕНОЈ ПИЈАЦИ У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

ЗОРИЦА ГАВРИЋ, ПРОДАВАЧИЦА ВОЋА И ПОВРЋА НА ЗЕЛЕНОЈ ПИЈАЦИ У БИЈЕЉИНИ


„Многи би да зараде, а да ништа не раде“

Зорица Гаврић није имала стални посао и одлучила је да почне зарађивати за живот продавајући воће и поврће на бијељинској зеленој пијаци.

-Већина незапослених лица се жали да немају посао, а самим тим ни приход за живот...Ако већ нема посла, сами морамо наћи рјешење за егзистенцију породице и дјеце. Из тих разлога сам одлучила да почнем са продајом воћа и поврћа на зеленој пијаци’’, каже Гаврићева која живи у Бијељини, а родом је из Забрђа код Угљевика.

Иако се њена тезга, препуна лијепо сортираног воћа и поврћа, налази у унутрашњости пијаце, а не у централној зони гдје дневно продефилује највећи број купаца, Зорица каже да је стекла велики број муштерија, захваљујући доброј и квалитетној понуди и љубазношћу према купцима. Производе, разно воће и поврће, како каже, набавља од неколико семеберских пољопривредних произвођача, а уколико они немају нешто у одређеном тренутку, постоје и други добављачи.

-„Важан је квалитет производа. Имам редовне муштерије, а то значи да  су задовољни квалитетом и разноврсношћу производа. Сматрам да је љубазност према купцу јако битна због чега настојим да сваку муштерију дочекам са осмијехом’’, каже  Гаврићева. 

Семберија ИНФО/З. Кусмук