НОВА ОРГАНИЗАЦИЈА „ДУНАВ“ ОСИГУРАЊА: Желимо бити број један! :: Semberija INFO ::

 

НОВА ОРГАНИЗАЦИЈА „ДУНАВ“ ОСИГУРАЊА: Желимо бити број један!


На темељу извршених анализа крајем прошле године дошло је до реорганизације у структури Дунав осигурања, једне од највећих осигуравајућих кућа код нас. Тако је филијала Бијељина административно проширена све до Рогатице и поред досадашњих пословница од ове године обухвата и пословнице на подручју сарајевско-романијске регије.

Реорганизација је направљена са циљем повећања продукције и тржишног удјела Дунав осигурања на овом подручју, а Бијељина је на тај начин препозната као финансијски центар овог дијела Републике. Филијала Бијељина од првог јануара има новог директора, нове просторије (технички преглед ће бити осавремењен и остаје на старој адреси), нове раднике...
 
-У Републици Српској, када се говори о осигурању, сви причају само о осигурању возила. Иако живимо у 21. вијеку у којем се све осигурава. У Европи не можете пословати, ако нисте осигурали имовину, раднике, средства за рад, док наши људи о осигурању размишљају само када их закон на то натјера. Ми ћемо у наредном периоду радити на подизању свијести грађана о важности и користима осигурања у нашем свакодневном животу. Људи генерално имају такву перцепцију да су износи осигурања за кућу, стан, итд. превисоки и самим тим недоступни за већину грађана што је погрешна перцепција“, рекао је за „Семберија инфо“ Мирко Балабан, нови директор филијале Бијељина Дунав осигурања, нагласивши да је Дунав осигуравајућа кућа у којој се, по јако ниским цијенама, може осигурати практично све.
 
Мирко Балабан је претходних 15 година провео на менаџерским позицијама у Дунав осигурању. До сада је водио филијале у Нишу, Суботици и Палама. У Бијељину долази како би додатно оснажио позицију Дунав осигурања на тржишту овог дијела Републике Српске.

-У Дунав осигурању можете осигурати скоро све. Немамо потребе за осмишљавањем нових производа, јер смо то раније већ урадили. Од ове године ићи ћемо ка промовисању свих производа Дунав осигурања како би оно постало осигуравајућа кућа број један на подручју Србије и Републике Српске“, рекао је за ,,Семберија инфо’’ Балабан и позвао све заинтересоване да посјете нове просторије Дунав осигурања у Бијељини и упознају се са предностима свих пакета осигурања које нуде.


Семберија инфо