​НТВ АРЕНА ОБИЉЕЖАВА 22 ГОДИНЕ РАДА :: Semberija INFO ::

 

​НТВ АРЕНА ОБИЉЕЖАВА 22 ГОДИНЕ РАДА


Бијељина - Независна телевизија /НТВ/ “Арена” 19. августа прославља 22. годишњицу постојања и рада.  
"Протекла година је за НТВ "Арена" била је једна од најуспјешнијих, упркос отежаним условима рада узрокованих пандемијом вируса корона" - изјавио је Дарко Милошевић директор и главни и одговорни уредник НТВ "Арена".

"Показује то и чињеница да смо саградили нови додатни објекат за телевизију, обезбиједили кадровска појачања, те забиљежили добре финансијске резултате" - истакао је Милошевић и додао да НТВ Арена на свој 22. рођендан уз велики број званица из политичког и јавног живота Семберије свечано отвара нови објекат, анекс постојеће зграде, чиме су створени услови да објективно и правовремено извјештавање ове телевизије постане још боље.



"Наша телевизија је свих ових година, производила богат програмски садржај, не запостављајући ниједну друштвену сферу нити појединца. Данас смо израсли у модеран електронски медиј који се по мјерењима гледаности сврстава у ранг са медијским кућама много већег буџета и другачије власничке структуре" - истиче Милошевић. 



Овом приликом ТВ „Арена“ захваљује својим гледаоцима на досадашњем повјерењу и свима онима који су поводом годишњице упутили честитке и дали подршку даљем развоју наше телевизије.

НТВ Арена је један од најпопуларнијих медија у овом дијелу Републике Српске који већ више од двије деценије даје значајан допринос у информисању грађана овог подручја.