Happy Travel: Прољећне понуде викенд путовања :: Semberija INFO ::

 

Happy Travel: Прољећне понуде викенд путовања


Из Туристичке агенције „Happy Travel“ подсјећају грађане да су туристички ваучери доступни свим пунољетним грађанима Републике Српске до 30. јуна 2021.године. Онима који још увијек нису искористили ваучер, остаје могућност да остваре субвенцију на путовање у вриједности од 100 КМ.

Happy Travel је у претходној години пласирао убједљиво највише ваучера, а у 2021. години  имају актуелна прољећна путовања. Из понуде издвајају:

Прољеће у СУНЧАНОМ ТРЕБИЊУ 
Викенди у ХОТЕЛУ КАРДИАЛ Бања Врућица
Прољеће на ЈАХОРИНИ

Комплетну понуду сви заинтересовани могу погледати на сајту www.happytravelbn.com.

Сви пунољетни грађани Републике Српске добили су право на поклон туристички ваучер од 100 КМ који се може искористити до 31. децембра. Зашто бисте пропустили прилику да проведете пријатан викенд на неком лијепом мјесту у Републици Српској?

ЧЕТИРИ РАЗЛОГА ЗАШТО ЈЕ САДА НАЈБОЉЕ ДА ПОЖУРИТЕ У ВАШУ ТУРИСТИЧКУ АГЕНЦИЈУ:

1. Ваучер у вриједности од 100 КМ можете искористити приликом резервације смјештаја у Републици Српској за бар двије ноћи. Можете искористити и два ваучера за двије особе ако резервишете смјештај за бар 3 ноћи. Нпр. можете резервисати смјештај за викенд на Јахорини, Требињу, Бањи Врућици, Термама Озрен...изаберите неки од 45 хотела са сајта HAPPY TRAVEL-а www.happytravelbn.com

2. Можете изабрати да ли желите ићи сопственим превозом или желите да Вам ми организујемо све - превоз, смјештај, пратиоца групе и комплетан викенд програм. За Вас је HAPPY TRAVEL већ припремио неколико приједлога које можете погледати на сајту HAPPY TRAVEL-а www.happytravelbn.com

3. Аплицирање за туристички ваучер за Вас ће урадити наши агенти продаје. Дођите у агенцију са личном картом, а све остало је наша брига. Не морате се оптерећивати са администрацијом, обрасцима, пријавама... Ми ћемо све урадити. Цијена аранжмана ће се одмах умањити за вриједност ваучера од 100 КМ! 

4. Искористите никад повољније цијене за викенд пакете! Уз минималне доплате можете провести сјајан јесењи викенд. Свакако, највећи хит је викенд на Јахорини уз доплату од 30 КМ! Да ли можете замислити боље проведен викенд од планинских шетњи, вожње жичаром, боб стазом, а све у хотелу Бистрица, са базеном и свим пратећим садржајима,“ поручују из HAPPY TRAVEL-a.