Милорад Додик писао Јусуфу Нуркићу :: Semberija INFO ::

 

Милорад Додик писао Јусуфу Нуркићу


Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Милорад Додик упутио је писмо подршке босанскохерцеговачком кошаркашу Јусуфу Нуркићу који игра у НБА лиги за Портланд, а који је задобио тешку повреду ноге.

"Непријатно ме изненадила вијест о тешкој повреди коју си доживио на крају утакмице са Бруклином у којој си, као и до сада, пружио сјајну партију. Као човјек и љубитељ кошарке, али и твој фан желим да ти упутим искрене ријечи подршке и охрабрења за што скорији опоравак и повратак на терен", истакао је Додик у писму подршке.

У саопштењу из кабинета предсједавајућег Предсједништва БиХ наводи се да је Додик у писму подршке нагласио да изузетно цијени Нуркићеву игру и да се радовао његовим бриљантним наступима за Портланд у најјачој свјетској кошаркашкој лиги у којој наступају најбољи, међу којима је и Нуркић, равноправно се носећи са дивовима свјетске кошарке.

"Издржи мајсторе, сви смо уз тебе. Очекујемо те поново на кошаркашком терену, очекујемо твоје бриљантне игре, јер ти још ниси показао све што можеш и умијеш", поручио је Додик у писму подршке кошаркашку Јусуфу Нуркићу.

Нуркић је тешко повријеђен на мечу између Портланда и Брооклyна када је задобио лом поткољенице. Медији су пренијели да је Нуркић успјешно оперисан, а, према првим информацијама, мишићи и нерви нису покидани.

Izvor: N1