Гранд кафа је домаћи производ са дугогодишњим искуством и традицијом :: Semberija INFO ::

 

Гранд кафа је домаћи производ са дугогодишњим искуством и традицијом


Иако се кафа не узгаја у Босни и Херцеговини, она итекако може бити домаћи производ. Сировина се набавља из Бразила, Колумбије, Индије, Вијетнама или Уганде, али је све оно даље што слиједи у производњи искључиво посао људи из Босне и Херцеговине. Уз своју експертизу, посвећеност и стручност осигуравају да до љубитеља овог напитка дође производ чији је мирис и укус лако препознатљив.



Гранд кафа је домаћи производ и послује у оквиру Атлантик  Групе (Atlantic Group), а више пута потрошачи у БиХ су је бирали као „Must Have“ производ у својим домаћинствима. Паковања краси жиг „Квалитетан производ – произведено у Босни и Херцеговини“. Цијели асортиман домаће Гранд кафе се у потпуности пржи, меље и пакује у Босни и Херцеговини, тачније у Главичицама код Бијељине. Од 2004. године, од када је Гранд кафа лансирана као бх. производ, фирма Atlantic Grand d.o.o. Бијељина издвојила се као највећи произвођач с најсавременијим погоном за производњу кафе.

Континуирани високи квалитет, дугогодишње искуство и традиција, учинили су да Гранд кафа постане синоним за свјеже мљевену кафу. Гранд кафа је бренд који данас дефинише категорију, са натпросјечним процентом лојалних корисника који је конзумирају најмање једном дневно.

„Ми знамо све о кафи. Од микро-поријекла, начина брања, складиштења, транспорта, обраде, мљевења, паковања, приправљања. У производњу сваке кесице укључено је пуно посвећености и страсти свих оних који у процесу учествују како би обезбиједили беспријекоран квалитет. Ми пратимо трендове у жељи да увијек резонирамо са потребама потрошача. Ми познајемо своје потрошаче, препознајемо њихове потребе и на њих одговарамо на вријеме кроз квалитет, укус, паковања и широки избор производа“, поручили су из Гранд кафе.

Брига о сваком зрну не почиње у творници, већ на самим плантажама гдје стручњаци Гранда сваке године одлазе да лично изаберу најбоља зрна кафе. Блендовање, пржење и мљевење је веома важан процес како би кафа задржала сва своја чудесна својства и ароме. Врхунске сировине које се користе у производњи свјеже мљевене кафе купују се према прецизно утврђеним стандардима и поријеклом. Тим врхунских стручњака запослених у овим погонима сталним улагањем у знање и развој омогућава константан квалитет Гранд кафе. Кафа из погона Гранд кафе у Главичицама код Бијељине дистрибуира се на подручју цијеле Босне и Херцеговине, а потражња за производима из године у годину расте.

„Тајна савршене шољице Гранд кафе лежи у пажњи, стручности и посвећености којом се односи према сваком зрну, у препознатљивом мирису и укусу, те у повјерењу потрошача. Веома смо поносни на велики број лојалних потрошача у цијелој Босни и Херцеговини и увијек се трудимо да наградимо њихово повјерење. Тако већ годинама за све љубитеље Гранд кафе организујемо разне наградне игре, програме лојалности у којима сви добијају вриједан поклон. Такођер, трудимо се и да им сваке године понудимо нешто ново, те смо и за ову годину спремили бројне активности и изненађења за наше вјерне потрошаче, али и оне који ће тек постати“, поручили су из Гранд кафе.

Семберија инфо