Ко је најмлађи менаџер у Републици Српској? :: Semberija INFO ::

 

Ко је најмлађи менаџер у Републици Српској?


Никола Гаврић (32), директор САС – Супер П осигурања, је најмлађи менаџер који се налази на челу једне осигуравајуће куће у Републици Српској. Рођен је у Тузли, гимназију је завршио у Бијељини, Правни факултет у Новом Саду.

Ова осигуравајућа кућа у Бијељини постоји од 2016. године, док  групација „САС“ доо, као фирма мајка,  постоји од 1999. године.

Никола Гаврић, за портал Семберија инфо, каже да ова осигуравајућа кућа, у свом пословном пакету, нуди осигурање возила, летјелица и пловила. Каже да САС – Супер П осигурање у протекле три године испуњава своје зацртане пословне планове, без већих скокова или падова у пословању.

- Сви наши пословни показатељи су у константно узлазној путањи. Имамо више од педесет запослених у укупно тридесет пословница на подручју РС, од Новог Града до Требиња.Настојимо да једним домаћинским приступом нашим клијентима објаснимо шта им то нудимо. У питању су бројне надокнаде, таксе, које понекад клијента збуњују. Људи желе да знају, због чега је зелени картон потребан, зашто је добро узети путно осигурање, у којој банци је повољнија провизија. Ми смо на располагању нашим клијентима у потпуности. Завршавамо све оно за њих што они не могу у недостатку слободног времена. У питању је један пријатељско – домаћински приступ“.

Гаврић каже да у Сас  - Супер П осигурању имају избалансиран састав запослених, у смислу генерацијских разлика, што подразумијева спој младости и искуства. И у овој осигуравајућој кући планирају да прошире пакет својих услуга, у смислу територијалног проширења мреже осигурања, тако и у смислу лиценци. Он каже да, осим већ поменуте лиценце, постоје и лиценце за животногинеживотног осигурање.



- Све остало, усјеви, станови, каско осигурање возила, лом стакла, пожар или поплава, потпадају под трећу лиценцу. Наша је жеља да временом проширујемо наше услуге и у тим правцима.

Никола Гаврић је раније радио у фирми ,,Сас”, власништво, у проценту 50:50 одсто, његовог оца Раде Гаврића и тетка Миодрага Стојановића, која се бави превозничком дјелатношћу, са укупно тридесетак превозних јединица, транспортом горива и нафтних деривата, продајом горива на осам властитих бензинских пумпи, са исто толико техничких прегледа, али и угоститељском дјелатношћу у осам малопродајних објеката. Ту су и собе за смјештај, ресторан, јавне набавке. Наш тим чини више од 100 запослених радника. Предузеће ,,Сас” је рангирано са финансијским рејтингом ,,3 А”, што значи да је ,,добра странка за банку, те да нема никаквих кредита”. Плате се редовно исплаћују, до четвртог у мјесецу.

-Тренутно се гради девета бензинска пумпа и девети технички преглед у Зворнику. За мјесец дана отпочињемо изградњу мини – хидроцентрале на ријеци Жељезници, у насељу Крупац код Сарајева. Формирали смо у новембру 2018. године и трећу фирму ,,Зимско село”, која ће се бавити организовањем манифестација хуманитарно-културно-забавног карактера. Већ смо организовали прву Трку Деда Мразева у Бијељини и прву у Босни и Херцеговини, а планирамо да организујемо још пет сличних догађаја у овој години, за забаву, задовољство и радост, прије свега, најмлађих. Сљедећи догађајнам стиже већ 29. априла, а то је Њ,,Авантура шареног јајета” у бијељинском Градском парку”, најављује Никола Гаврић. 

портал Семберија инфо / Семберске новине