ДЕРМАМЕДИЦ: НАЈЗНАЧАЈНИЈИ ТРЕТМАН ЛИЦА :: Semberija INFO ::

 

ДЕРМАМЕДИЦ: НАЈЗНАЧАЈНИЈИ ТРЕТМАН ЛИЦА


Хигијенски третман обухвата  основно чишћење и његу лица.

Препоручује се за све типове коже. Њиме се постиже дубинско чишћење, враћање сјаја и свјежине коже, а истовремено помаже у побољшању текстуре и тонуса коже.
 
Хигијенски третман лица садржи неколико фаза, које се надовезују једна на другу. Фазе су креиране тако да чисте твоју кожу, затим да је умире и нахране. И наравно, на крају заштита.
 
1.    Као први корак хигијенског третмана лица ради се дезинфекција коже, то је заправо дезинфекција која ће отклонити евентуалне остатке шминке или препарата за његу лица.

2.    Сљедећи корак је уклањање мртвих ћелија коже које се врши пилингом. Овај корак ствара уједначен тен.

3.    Затим се отварају ваше поре. Овај корак делује на вашу кожу тако да је припреми за наредне кораке, јер након њега кожа је омекшана и лакше је можемо дубински очистити.

4.    Сљедећи корак је чишћење лица од бубуљица и митесера. Ово је корак за који су професионална лица обучена тако да само цијеђење не оставља дуготрајне трагове ни ожиљке.

5.    Након цијеђења наноси се адекватна крема и маска према вашем типу коже. Завршне креме се нанонсе кроз  масажу и садрже оно што је потребно вашем типу коже.
 
За крај, овај третман ће учинити да ваша кожа буде мекана и да добије нови сјај, изгледа нахрањено и еластично.
 
Закажите Ваш термин 065/889-782
 
Дермамедиц Теам