ДЕРМАМЕДИЦ: АНТИЦЕЛУЛИТ ПАКЕТ :: Semberija INFO ::

 

ДЕРМАМЕДИЦ: АНТИЦЕЛУЛИТ ПАКЕТ


Foto
ВИП СЛИМ ФИТ (пакет од 10 третмана)
 
Дан 1. Кавитација (једне регије)
Дан 2. Хладно паковање
Дан 3. Топло паковање
Дан 4. Бандазирање
Дан 5. Лимфна дреназа


 
Први дан третмана Кавитација је неинвазивни, потпуно безбедан и многи би рекли безболан третман уклањања целулита и масних наслага. Жене широм света га сматрају магичним за мршављење и за затезање коже.

Други дан хладно-паковање на кожу наноси паковање на биљној бази, утрљава се у кожу благим покретима, затим се упакује и тако стоји 45 минута.

Треци дан Термо-паковање на кожу наноси паковање на биљној бази, утрљава се у кожу благим покретима, затим се упакује и тако стоји 45 минута.

Цетврти дан бандазирање функционише по принципу да се умота у производ који је сличан завоју који је натопљен посебним састојцима – обично минералима, витаминима и биљем – који  смањују целулит.

Пети дан Лимфна дренажа је терапија којом се методом упухивања зрака ствара притисак на точно одређене дијелове тијела, чиме се механички потискује наталожена међустанична текућина. Терапијом се потиче функција лимфног сустава па се тако брже излучују штетне твари из тијела као и сувишне текућине. Цјелокупни третман доводи до стања опуштености,топљење масних наслага, престанка натечености и боли која је евентуално била присутна раније.
 
Васа  др Марија Ристановиц и  Дермамедиц
Савезник васег здравља и љепоте !!!
 
Заказите третман
 
Бијељина 065/889-782
Улица. Атинска 6
 
Сарајево 066/388-288
Улица. Хиландарска 38/1