Халид Бешлић пети пут напунио загребачку Арену :: Semberija INFO ::

 

Халид Бешлић пети пут напунио загребачку Арену


САРАЈЕВО - Халид Бешлић је већ деценијама један од најпопуларнијих пјевача у региону, што је потврдио и његов синоћни спектакл у загребачкој Арени.

Легенда народне музике је пети пут напунила највећу дворану у Хрватској, а карте за концерт распродане су 18 дана прије.

Већ са првим тактовима хита "Лаванда" публика је почела хорски да пјева са Бешлићем. Низали су се хитови "Миљацка", "Ја без тебе не могу да живим", "Први пољубац", "У мени јесен је", "Чардак", "Двадесете", "Романија", "Окуј ме царе", Сарајево граде мој", "Хеј зоро"..

Цијели концерт 24.000 посјетилаца узраста од 7 до 77 година пјевало је са омиљеним пјевачем. Била је то прелијепа ноћ пуна емоција и сигурно да ће армија његових фанова дуго памтити 3. децембар 2022. године. 

Халид неће имати превише времена за одмор. Поред наступа, у наредном периоду планира и снимање нових спотова.

Наравно, најбитнији концерт у 2023. години му је дугоочекивани спектакл 11. марта у сарајевској Зетри, за који влада велики интерес. Четири мјесеца прије већ су распродане све карте за ВИП трибину и ВИП бекстејџ. 

Карте се могу купити путем платформе kupikartu.ba. Цијена улазница за партер је 20 КМ и за трибине 25 КМ.

Након спектакла у Сарајеву Бешлић ће се дружити и са вјерном публиком у Љубљани и то 24. априла у дворани Стожице. Да и у Словенији има велики број љубитеља пјесама Халида Бешлића потврђује информација да је први дан продано 1.000 карата за његов концерт у Љубљани.


Независне новине