ПОЗОРИШНИ ФЕСТИВАЛ “ДАНИ КОМЕДИЈЕ”: ДО 31. МАРТА ПЕТ ПРЕДСТАВА ЗА ЉУБИТЕЉЕ КОМЕДИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

ПОЗОРИШНИ ФЕСТИВАЛ “ДАНИ КОМЕДИЈЕ”: ДО 31. МАРТА ПЕТ ПРЕДСТАВА ЗА ЉУБИТЕЉЕ КОМЕДИЈЕ


Вечерас је и званично отворен Позоришни фестивал “Дани комедије”, а публика ће моћи уживати у пет представа позоришта из Србије и Републике Српске.



Прва на репертоару вечерас, (понедељак 27. март), од 20 часова је представа “Хркачи” Народног позоришта Републике Српске за коју текст и режију потписује Никола Пејаковић, режију Андреа Ада Лазић, а играју Николина Фригановић, Миљка Брђанин, Љубиша Савановић и Данило Керкез.



У уторак, 28. марта, на репертоару је представа “Велики талас” позоришта “Ареус арт” из Врања, док ће у сриједу, 29. марта, публика имати прилику да гледа представу “Шта је собар видео” Агенције “Сцена” из Београда. Представа “Шећер је ситан, осим кад је коцка” Градског позоришта “Јазавац” из Бањалуке биће одиграна у четвртак, 30. марта, а у петак, 31. марта, комад “Спортско срце” београдског “Звездара театра” затвориће манифестацију.



Почетак представа планиран је од 20 часова, а цијена улазница је од 15 до 20 КМ, док је комплет улазница 75 КМ. Покровитељи Позоришног фестивала су Министарство просвјете и културе Републике Српске и Градска управа Бијељина.