ПРВО ПРЕДАВАЊЕ ДР СЕМИРА ОСМАНАГИЋА У БИЈЕЉИНИ - Енергија босанских пирамида :: Semberija INFO ::

 

ПРВО ПРЕДАВАЊЕ ДР СЕМИРА ОСМАНАГИЋА У БИЈЕЉИНИ - Енергија босанских пирамида


Како је најављено, у понедјељак 13. марта, проналазач босанских пирамида академик Др Семир Османагић у Бијељини ће одржати прво предавање у великој сали Центра за културу

Семберија, са почетком у 18 сати.  Улаз је слободан. Он ће одржати презентацију под насловом ,,Балкан (Хум) као средиште свијета – Енергија босанских пирамида’’.

Ово ће бити прилика и за промоцију његове нове књиге ,,Моја прича – Откривена тајна босанских пирамида’’.

Др Семир Османагић је истраживач мегалитних и пирамидалних локација широм свијета, аутор 18 књига о древним цивилизацијама превођеним на 17 језика, члан руске Академије природних наука из Москве, члан Хрватске академије знаности и умјетности у Дијаспори, члан Александријског археолошког друштва из Египта, добитник признања Конгреса САД, носилац признања ,,Дијамант науке о пирамидама’’ Конгреса о пирамидама у индијском Бангалореу, добитник признања ,,Амелиа Едwард’’ о унапређењу науке о пирамидама из Чикага, САД. Проглашаван је два пута ,,Личношћу године у БиХ’’ 2007. и 2021. Проналазач је и главни истраживач босанских пирамида у Високом од 2005. до данас. Први је почасни грађанин Високог (2006.).

Др Османагић је промотер истине о историји илирско-славенских народа, те заговорник сарадње на нашим просторима.