Отворени пети по реду „Светосавски дани“ у Центру за културу „Семберија“ Бијељина :: Semberija INFO ::

 

Отворени пети по реду „Светосавски дани“ у Центру за културу „Семберија“ Бијељина


У Центру за културу „Семберија“ Бијељина вечерас је почела пета по реду манифестација основних школа под називом „Светосавски дани“, а која ће трајати до првог фебруара. Током трајања ове манифестације представиће се укупно седам основних школа са подручја града Бијељина

Част да отворе овогодишњу манифестацију припала је ученици Основне школе „Стеван Немања“ из Горњег Драгаљевца који су се публици представили богатим културно – умјетничким програмом.



-Ученици наше школе вечерас су кроз рецитације, глуму, ликовно стваралаштво и фолклор  представили лик и дјело Светог Саве“, казао је Лало Перић, директор Основне школе  „Стеван Немања“ из Горњег Драгаљевца.

Након ученика Основне школе „Стеван Немања“ из Горњег Драгаљевца публици ће се у понедељак, 30. јануара  у термину од 18 часова представити малишани основне школе „Дворови"  из Дворова, а у 19 часова малишан основне школе „Меша Селимовић" из Јање. У уторак 31. јануара са почетком у 17 часова публици ће се представити малишани основне школе  „Петар Кочић" Бродац, а након њих у 19 часова  на сцену ступају основци из школа „Свети Сава" из Црњелова и  „Петар Петровић Његош" из Велике Обарске.



Посљедњег дана манифестације, првог фебруара публика ће имати прилику да ужива у  наступу ученика основне школе "Вук Караџић" из Бијељине, који уједно и затварају овогодишње „Светосавске дане“.

(Семберија инфо)