Концерт Душана Секулића – тражила се карта више :: Semberija INFO ::

 

Концерт Душана Секулића – тражила се карта више


Концерт свјетског виртуоза на хармоници Душана Секулића и пријатеља, уприличен поводом Дана града Бијељине изазвао је огромно интересовање. Дворана је била испуњена до посљедњег мјеста, тражила се и карта више. 

Секулић и пратећи бенд, заједно са гостима изненађења приредили су спектакл у којем је публика и активно учествовала пратећи аплаузом обраде познатих ритмова народне музике, свјетских хитова и познатих аутора класичне музике.



„Овај поклон концерт који су организовали Скупштина града и Градска управа за Дан града, оправдао је наша очекивања и сваки минут који су грађани издвојили да би присуствовали овој вечери. Задовољство је веће, јер су вечерас наступили умјетници из Бијељине који су познатији у свијету него у свом граду ово је покушај спајања града и њих, својеврсног представљања Бијељини сопствених вриједности“, рекао је предсједник Скупштине града Александар Ђурђевић. 



Ђурђевић је најавио сличне активности и у наредном периоду из једноставне жеље да се промовишу културни ствараоци из Бијељине и на тај начин граду да нова вриједност и покуша конституисати активна културна сцена.

Душан Секулић је у најави концерта изразио задовољство што ће након дуже паузе поново наступати са бендом у Бијељини и најавио да публика може „очекивати неочекивано“. 

Карте за концерт су биле бесплатне и многи су жалили што их на вријеме нису преузели на билетарници Центра за културу.