КОМЕДИЈА „НОЋ У КУЋИ ГОСПОДИНА КОЛАКА“ ПОБРАЛА ОСМЈЕХЕ ГЛЕДАЛАЦА :: Semberija INFO ::

 

КОМЕДИЈА „НОЋ У КУЋИ ГОСПОДИНА КОЛАКА“ ПОБРАЛА ОСМЈЕХЕ ГЛЕДАЛАЦА


Foto
Свих 350 мјеста велике сале Центра за културу у Бијељини било је пуно приликом синошњег извођења комедије „Ноћ у кући господина Колака“.  Представу су гледали и ученинци и професори средњих школа, чланови и руководиоци драмских секција, којима је Центар као домаћин, омогућио да за крај 2021/2022 школске године буду гости синоћне представе.



Одличан текст Владимира Ђурђевића на сцени су извели Ирфан Менсур, Слободан Бода Нинковић и Владимир Керкезовић. Прича прати заплет односа оца Анђеле, рок звијезде и њена два већ бивша мужа.



У обртима који се нижу, на површину избија емотивна манипулација ради користи, низ гријехова и слабости сваког од јунака понаособ, сликајући тако обичне људске карактере понекад изгубљене у својим маштањима и тежњама, склоних честом попуштању својим нагонима и жељама.

На прес конференцији прије представе, глумци су изразили задовољство што ће их гледати и чланови драмских секција у средњим школама и истакли да су радо долазили и да ће долазити у Центар за културу као установу која има одличне услове.



Ирфан Менсур, режисер представе Ноћ у кући господина Колака је подсјетио да је лично учествовао у режирању отварања Центра за Културу, Владимир Керкезовић је нагласио да је био асистент на глумачкој академији Слобомир П Универзитета, док је Бода Нинковић рекао да је ово 12-ти пут како је у Бијељини, чиме су сва тројица, на одређен начин и емотивно везани за Бијељину и наступе у Центру за културу Семберија.