У БИЈЕЉИНИ ХИТ ПРЕДСТАВА ЖЕЉКА ПЕРВАНА: Излазак из ормара :: Semberija INFO ::

 

У БИЈЕЉИНИ ХИТ ПРЕДСТАВА ЖЕЉКА ПЕРВАНА: Излазак из ормара


У Центру за културу „Семберија, 30. маја са почетком у 20 часова биће изведена хит представа Жељка Первана ,,Излазак из ормара''. Цијена улазнице је 15 КМ.

Након шоуа „Предзадњи пут“, популарни Жељко Перван враћа се на позорницу с новом хит представом – „Излазак из ормара“!
- Излазим из ормара. Из куће. Из града. Не тајим ништа. Све што некада није био ред рећи, дошло је на ред. Само се смијте, мени је свеједно!“  најављује Жељко Перван свој нови шоу, у којем поновно можете очекивати – неочекивано!

Перван већ три деценије слови за водећег и најхаризматичнијег хрватског комичара који је већ одавно прекорачио границе Лијепе наше, па тако често гостује у регији и иностранству. Још од настанка „Злочесте дјеце“ преко легендарне „Вечерње школе“, па све до „Перванова дневника“, Перванови пројекти, стенд ап шоу и представе уредно руше рекорде популарности и распродају се гдје год да се овај сјајан глумац, сценарист и хроничар политичке и друштвене збиље појави.

Жељко Перван своју публику никада не оставља без салви смијеха и овација за његове непоновљиве скечеве, а као и досада, увијек спрема сат и по  својег најбољег и најурнебеснијег издања!


​ЈУ Центар за културу "Семберија"