Projekcije filmova u Centru za kulturu, 17. aprila 2022. godine :: Semberija INFO ::

 

Projekcije filmova u Centru za kulturu, 17. aprila 2022. godine


Dječiji film ,,Sonic 2" u 18 časova
"Bilo jednom u Srbiji" u 20 časova
Cijena ulaznice: 4 KM

 
 
Dječiji film ,,Sonic 2" 
Režija: Jeff Fonjler
Uloge: James Marsden, Ben Schnjartz, Tika Sumpter, Natasha Rothnjell, Adam Pally, Shemar Moore, Colleen O'Shaughnessey, Idris Elba i Jim Carrey
Glasovi sinhronizacija: Mateja Vukašinović, Milan Antonić, Dubravko Jovanović, Saša Joksimović, Aleksandar Gligorić, Anja Orelj
Scenario: Pat Casey & Josh Miller i John Njhittington
Producenti: Neal H. Moritz, Toby Ascher, Toru Nakahara, Hitoshi Okuno
Zasnovano na SEGA video igrici
Sadržaj: Omiljeni plavi jež na svijetu se vraća u avanturi sljedećeg nivoa u SONIKOVOM FILMU 2. Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd prije nego što padne u pogrešne ruke.
 
 
,,Bilo jednom u Srbiji"
Sadržaj: 
Tokom i poslije Prvog svjetskog rata, dva mladića i dvije djevojke iz Leskovca: Cone i Dine, i Zorka i Ružica imali su različite sudbine. Dinijeta su saveznici odveli do Pariza, gdje je naučio sve o ljepotama života i svjetlima metropole. Cone je, poslije ranjavanja i amnezije, završio u Mančesteru, tadašnjoj prestonici industrijskog razvoja, gdje je načio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspjeha.
Opijeni pobjedom u ratu i nepovratno inficirani „duhom slobode i napretka” koji su osjetili u „velikom svijetu”, dva mladića vraćaju se u svoj oronuli Leskovac. Dine u svoj mali, sada već nepostojeći bioskop, a Cone svojoj vjerenici Zorki, koja poslije pet godina čekanja, nevoljno daje pristanak da je otac uda za ratnog liferanta. Cone će pokušati svoju staru ljubav da vrati, a Dine da svoju novu ljubav pronađe.