Плесни клуб Студио Олена: Два дана плесали у Врњачкој Бањи :: Semberija INFO ::

 

Плесни клуб Студио Олена: Два дана плесали у Врњачкој Бањи


Једна од највећих манифестација у Србији је Врњачки карневал. Током карневалске недјеље у јулу Врњачка Бања постаје сцена на којој се одржава велики број маскенбала, фестивала, концерата, журки, представа, спортских дешавања...

Ове године, по први пут, у склопу карневала одржан је фестивал игре Врњачка Бања Dance How у организацији директора Александра Милина и домаћина Маје Скендеровић Бонић.Студио Олена се на фестивалу представио у два дана - 15. јула на фестивалу игре и 16. јула као специјални гости на концерту Балетског студиа ,,Амадеyс".

Први наступ на фестивалу овјековјечен је великим аплаузом публике и специјалним наградама за кореографију ,,Сторм" бесплатне котизације за Римини и Пожаревац Данце Ноw 2021. Кореографију су извеле Миа Трифковић, Уна Митровић, Јана Кртолина, Лана Кртолина, Елена Космајац и Тања Драгић.

Концерт Балетског студиа ,,Амадеyс" изведен 16. јула у прелијепој карневалској атмосфери, а уз наступ групе представиле су се Тања Драгић кореографијом ,,Срећа" и Елена Космајац кореографијом,,Желим да плешем" .
Прелијепо дружење, уз упознавање знаменитости Врњачке Бање, протекло је у прелијепој карневалској атмосфери’’, потврдили су из Плесног клуба ,,Студио Олена’’.

Семберија инфо