НАЈАВА: Кабаре Као да сам те сањао :: Semberija INFO ::

 

НАЈАВА: Кабаре Као да сам те сањао


У Центру за културу „Семберија“ Бијељина, у четвртак, 3. јуна 2021. године, биће одржана  кабаретска представа “Као да сам те сањао” коју ће изводити глумци Владан Савић и Кристина Савић уз клавирску пратњу пијанисткиње Ксеније Ристић.

Ова представа је замишљена као вече поезије и музике, у којем ће протагонисти Владан Савић И Кристина Савић, говорити најлепше стихове српских и свјетских пјесника, као и уживо пјевати најлепше компоновану поезију, уз клавирску пратњу пратњу пијанисткиње Ксеније Ристић.

У представи” Као да сам те сањао” биће извођени стихови Константина Симолова, Матије Бећковића, Десанке Максимовић, Жака Превера, Душка Трифуновића, Душка Радовића, Арсена Дедића, Вите Николића, Божидара Тимотијевића и других великана светске и домаће поезије.

Представа се базира на чистој емоцији, коју поред рецитовања стихова, на најистанчанији начин изазива и анђеоски глас Кристине Савић, која ће, уз оригинално адаптиране аранжмане, изводити добро познате баладе, тако да се на моменте може осетити права концертна атмосфера.

Улазнице се могу купити на билетарници Центра за културу "Семберија" по цијени од 10 КМ.

Представа ће се одржати уз поштовање свих епидемиолошких мјера.

Центар за културу Семберија