БИЈЕЉИНА: ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРУ НАЈАВЉУЈЕ КАБАРЕТСКО ВЕЧЕ :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА: ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРУ НАЈАВЉУЈЕ КАБАРЕТСКО ВЕЧЕ


Центар за културу "Семберија" још једном ће обрадовати све Бијељинце дивном представом "Нас две" у режији Татјане Кецман, која уједно и игра у овој представи, у којој пјева Ана Радоњић.

Представа говори о духовитој, забавној и веома атрактивној жени, која је опсједнута каријером и њеним алтер егом, којем недостаје љубав. Једна од “њих две” бомбардује публику рецептима, савјетима и новим методама за успјех у друштву, док се друга, њежнија верзија ње саме, пјесмом бори за љубав, романтику и “оно мало душе”.

Двије потпуно различите жене спаја једно кабаретско вече у којем се „спонтано“ пјева, глуми и наздравља животу. У овим урбаним временима у којима жене, зарад каријере, све више занемарују сопствену природу, потребу за љубављу и материнством, кабаре се нашао као подршка природно лијепој и њежној жени.

Позоришна представа „Нас две“, одиграће се у Центру за културу „Семберија“ у четвртак, 18. фебруара, од 20 часова уз поштовање свих прописаних епидемиолошких мјера. Цијена улазнице је 10 КМ.

​Семберија инфо - Љ. Божић