Скуп у Горњем Црњелову: Љубица Видић и Радосав Ђокић представили вриједности нове политичке снаге :: Semberija INFO ::

 

Скуп у Горњем Црњелову: Љубица Видић и Радосав Ђокић представили вриједности нове политичке снаге


Скуп у Горњем Црњелову: Љубица Видић и Радосав Ђокић представили вриједности нове политичке снаге
У Дому културе у Горњем Црњелову, одржан је скуп који је окупио велики број грађана, потврђујући јасну подршку кандидатима Партије демократског прогреса (ПДП) у предстојећим локалним изборима. Организатори и домаћини скупа били су Љубица Видић и Радосав Ђокић, кандидати за одборнике у Скупштини града Бијељина. Њихов ентузијазам и посвећеност изазвали су одушевљење код присутних, који су препознали важност заједничке борбе за бољу будућност свих грађана.

Скуп је отворила Љубица Видић, кандидаткиња под редним бројем 11 на листи ПДП-а, која је својим енергичним и оштроумним говором привукла пажњу присутних. Видићева, која је одрасла у Горњем Црњелову, позната је као неко ко не подноси компромисе и људе без принципа. Она је нагласила важност укључивања жена у политику и доношење одлука које ће обезбиједити бољи живот за све грађане. Њен позив на акцију и одлучност да се супротстави политичком подаништву изазвао је аплауз и подршку присутних.



Након ње, Радосав Ђокић, дугогодишњи привредник и ратни ветеран, истакнуо је значај економског развоја села и подршке пољопривредницима, наглашавајући да се политичке функције не смију користити за личне интересе, већ за добробит цијеле заједнице. Његова порука је била јасна – вријеме је за искрене и одговорне политичаре који ће се борити за радничка права и истинске потребе народа.

Скупу се обратио и предсједник градског одбора ПДП-а и носилац листе за локалне изборе, Славиша Марковић. Он се захвалио присутнима на великом одзиву и поновио основне вриједности за које се ПДП залаже – транспарентност, одговорност и борба за права свих грађана. Марковић је истакао да су Љубица Видић и Радосав Ђокић примјер истинских народних представника који ће се борити за интересе сваког појединца и за бољу будућност свих нас.



Скуп у Горњем Црњелову био је још једна потврда да ПДП ужива велику подршку у овом крају, а кандидати попут Љубице Видић и Радосава Ђокића показују да је вријеме за нове снаге и праве вриједности у политичком животу Бијељине.