СЛАВЕНКО РИСТИЋ НА ЦЕНТРАЛНОМ МИТИНГУ СНСД-А У БИЈЕЉИНИ: БИРАЈТЕ ИГРАЧЕ ЗА ВЕЛИКЕ ПОЛИТИЧКЕ И ПРИВРЕДНЕ УТАКМИЦЕ! :: Semberija INFO ::

 

СЛАВЕНКО РИСТИЋ НА ЦЕНТРАЛНОМ МИТИНГУ СНСД-А У БИЈЕЉИНИ: БИРАЈТЕ ИГРАЧЕ ЗА ВЕЛИКЕ ПОЛИТИЧКЕ И ПРИВРЕДНЕ УТАКМИЦЕ!


- Републику Српску послије ових избора чекају велике политичке утакмице, утакмице у којима ћемо се борити да сачувамо и нашу слободу и наша права и наш национални идентитет. У тој великој политичкој утакмици борићемо се да сачувамо и економски и политички ојачамо нашу задужбину – Републику Српску. За велике политичке утакмице потребни су велики играчи, а Милорад Додик и Жељка Цвијановић то јесу – поручио је вечерас у Бијељини Славенко Ристић, кандидат на листи СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске.

Ристић је након централног митинга СНСД-а  нагласио да Бијељина у наредне четири године има историјску шансу да постане један од највећих и најважнијих привредних, образовних, културних и спортских центара на Западном Балкану.

- Овај град има огромне ресурсе за развој привреде и пољопривреде. Након избора Бијељина и Семберија биће велико градилиште. Биће то град и регион повезан ауто – путевима са Београдом и братском Србијом, као и са Бањалуком и западном Европом. Ту историјску прилику не смијемо и нећемо пропустити и зато је потребно да бирамо најбоље међу нама. Бирајмо оне који ће мање причати, а више радити, бирајмо јаке играче који ће Бијељину и Семберију представљати на најбољи начин и обезбиједити да се глас грађана овог града и овог региона слуша и уважава – рекао је Ристић.

Он је додао да су највећи ресурс Бијељине и Семберије добри и честити људи, у које треба вјеровати и у које се исплати улагати.

- Доказао сам то у привреди, доказаћу то и у политици. Велики су пројекти пред нама, пројекти и послови који Бијељину треба да претворе у град у који ће се враћати они који су отишли, у који ће долазити домаћи и страни инвеститори, у коме ће се отварати добро плаћена радна мјеста. Имамо озбиљне стратегије и планове како да оживимо села и додатно унаприједимо пољопривредну производњу и производњу енергије, како да искористимо близину границе, ријеке Саву и Дрину, како да растеретимо велике и мале привреднике и обезбиједимо веће плате у реалном сектору. Увјерен сам да моји Бијељинци и Семберци неће погријешити и да ће најбољима од нас дати шансу да реализују ове планове и да их на најбољи начин представљају у институцијама Републике Српске – закључио је Ристић.