ОДРЖАНА ЦЕНТРАЛНА ТРИБИНА СНСД-А У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

ОДРЖАНА ЦЕНТРАЛНА ТРИБИНА СНСД-А У БИЈЕЉИНИ


На Градском тргу у Бијељини, вечерас је одржана Централна трибина СНСД-а. Присутнима на Тргу обратили су се кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ, Жељка Цвијановић, те кандидати из ИЈ 6 за НС РС и кандидати из ИЈ 2 за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ. Поред кандидата СНСД-а, били су присутни и коалициони партнери СНСД-а.



-Дошли смо у Бијељину да поднесемо извјештај свега онога што смо урадили. Ми желимо мир, сигурност и изградњу инфраструктурних објеката. Овдје у Бијељини желимо двије важне ствари, једна је ауто-пут који смо почели да градимо од Раче, а друга је изградња водоутврде која треба да онемогући плављење ових простора. Поред низа ствари које радимо, овдје у Бијељини бићемо апсолутно присутни. Дошао сам да направимо нови савез са људима овдје, овдје су наши вјерни активисти и желимо да са њима заједно проведемо ово дивно вече у настојању да се охрабримо. Побједа је наша“, поручио је Милорад Додик, кандидат за предсједника РС.



Жељка Цвијановић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ истакла је да је сигурна у велику побједу СНСД-а и да ће Бијељина и СНСД са свим њиховим коалиционим партнерима допринијети великој побједи широм Републике Српске.



-Наилазимо на велику подршку и људи знају шта смо радили у претходном периоду. Знају да су са нама сигурни, да је сигурна Републик, надлежности, плате и пензије и све оно што је неопходно за наше грађане. Осјећамо заиста добар пулс народа и очекујем да ћемо и у Бијељини доживјети велику побједу, како за наше појединачне кандидате, тако и за заједничке и коалиционе“, закључила је Цвијановићева.





Семберија инфо