Покрет за Бијељину: Потписан споразум о сарадњи са Покретом Срба Крајишника :: Semberija INFO ::

 

Покрет за Бијељину: Потписан споразум о сарадњи са Покретом Срба Крајишника


Предсједник Покрета за Бијељину Миленко Митровић, носилац одборничке листе за Скупштину града Бијељине И Славиша  Ђукић, потпредсједник Покрета Срба Крајишника са сједиштем у Републици Србији, потписали су данас Споразум о сарадњи и најавили заједничке активности.

-Надам се да ћемо након овог изборног процеса, када Покрет за Бијељину буде респектабилан фактор у Скупштини града Бијељине, почети и институционално да сарађујемо. У Бијељини живи велики број Крајишника који су протјерани из Републике Српске Крајине. Сматрамо да ћемо Споразумом добити прилику да се умрежимо и остваримо сарадњу и са њима и са дијаспором, да унаприједимо културни, друштвени  и економски живот и односе по питану сарадње са Републиком Србијом и свим институцијама које се боре за интересе српског народа, ма гд‌је живио, “ истакао је Митровић.

-Јако је битно коме ће грађани Бијељине дати свој глас на овим изборима. Ови момци и д‌јевојке, овај млади тим, заједно са људима од искуства, заслужили су пуну подршку. Директно бих позвао све Крајишнике из Републике Србије, Републике Српске и дијаспоре који имају право гласа, да изађу на ове изборе и дају свој глас за Покрет за Бијељину”,поручио је данас у Бијељини Славиша  Ђукић, потпредсједник Покрета Срба Крајишника са сједиштем у Републици Србији.