Славенко Ристић захвалио члановима и симпатизерима РСС: Ово је ваша побједа! :: Semberija INFO ::

 

Славенко Ристић захвалио члановима и симпатизерима РСС: Ово је ваша побједа!


Републичка странка Српске /РСС/ организовала је у Бијељини велико дружење поводом освајања посланичког мандата у Народној скупштини Републике Српске, што је резултат који је на протеклим Општим изборима остварио лидер РСС-а Славенко Ристић. 

Пред више од шест стотина чланова и симпатизера РСС-а Ристић је поручио да успјех дугује свима који су вјеровали у његов програм и дјела која је остварио као привредник и хуманиста.



Он је рекао да је садашњим генерацијама Република Српска остављена као задужбина и да се сви морају потрудити како би је учинили економски јаком и одрживом.

- Зато сам на овим изборима био уз СНСД, јер сам свјестан да нам не треба никаква рушилачка енергија, него наставак просперитета, градње нових саобраћајних, економских и политичких веза. Дугујем велико хвала Семберији, Мајевици, Посавини и свим гласачима који су ме подржали. Ја вас нећу изневјерити – навео је Ристић.

Он је истакао да готово 10.000 гласова које је освојио показују да људи вјерују у боље сутра и да се вриједи борити за љепши живот дјеце која се рађају у Српској.

Предсједник РСС Младен Петровић нагласио је да је претходна изборна кампања захтијевала велика одрицања, али да је резултат показао да је било вриједно борити се за програм и идеје РСС-а.



- Републичка странка Српске је настала на идеји залагања за опште добро, а не за личне интересе. Славенков резултат је доказао да смо на исправном путу и сада смо још одлучнији да не дозволимо лошијим од нас да нас воде. Драго ми је да смо успјели допринијети и резултату СНСД-а, као и резултату кандидата за предсједника Српске и српског члана Предсједништва БиХ, са којима заједно бранимо и чувамо оно најсветије – Републику Српску – додао је Петровић. 

Дружењу чланова РСС-а присуствовао је и предсједник Градског одбора СНСД-а Мирослав Миловановић са најближим сарадницима.

Лидер Републичке странке Српске Славенко Ристић учествовао је на претходним Општим изборима БиХ као кандидат на листи СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске. Ристић је освојио посланички мандат, добивши подршку готово 10.000 гласача и остваривши други најбољи резултат на кандидатској листи СНСД-а. 


РСС