ТРИБИНА СНСД У МАГНОЈЕВИЋУ: ГРАЂАНИ ЗНАЈУ ВАЖНОСТ ИЗБОРА ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ :: Semberija INFO ::

 

ТРИБИНА СНСД У МАГНОЈЕВИЋУ: ГРАЂАНИ ЗНАЈУ ВАЖНОСТ ИЗБОРА ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ


Носилац  посланичке листе Савеза независних социјалдемократа  за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Војин Митровић поручио је вечерас у Горњем Магнојевићу да избори 2. октобра  представљају референдум за или против Републике Српске.



"Народ Семберије је одлучио за Републику Српску,  јер ће гласати за политику СНСД-а која се бори за мир, стабилност и просперитет Српске. Народ Семберије ће гласати и за Милорада Додика -  кандидата за предсједника Републике Српске и Жељку Цвијановић  за српског члана Предсједништва БиХ.



Друга опција на изборима би значила, каже Митровић, глас за оне хоће да Републику Српску угурају у унитарну, муслиманску државу, односно представницима који су плаћени од неких држава са Запада. .

"Народ  Семберије је одлучио и свој глас ће дати за Милорада Додика и Жељку Цвијановић", поручио је Митровић.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Милица Ловрић поручила је вечерас у Горњем Магнојевићу  да су прије неколико дана у Бијељини, патријарх Српски Порфирије и предсједник Србије Алексадар Вучић послали јасну поруку јединства српском народу која је веома важна у овим тренутку.



"Срби су народ који је кроз историју страдао и увијек био у борби. Срби сада схватају колико су важни ови избори, колико су важни за опстанак Републике Српске и за нашу будућност", рекла је Ловрићева.  
Она је истакла своју сигурност да ће Семберци 2. октобра  свој глас дати Милораду Додику и Жељки Цвијановић и на тај начин сачувати 30 година постојања Српске и изборити се за њену будућност.

И кандидат за народног посланика СНСД Драган Кнежевић шест истакао је да је сигуран у очување Републике Српске и добар избор грађана 2, октобра, јер је потпуно јасно  ко јесте, а  ко није радио на њеној изградњи и задовољавању потреба грађана.



„Задатак свих нас је, да наставимо даље са очувањем мира и стабилности, а увјерен сам да је народу Републике Српске потпуно јасно ко то ради,. У протеклих 16 година је свако видио како дјелују и које политике проводе Милорад Додик и Жељка Цвијановић, као најбољи тим политичара који имамо, али и ко су људи око њих доприносе развоју Српске и њеном снажнијем просперитету", рекао је Кнежевић.

Свима је јасно да је политика СНСД-а та која чува Републику Српску, а на нама је да, каже Кнежевић, чувамо све оно за шта су се борили, боре и изборили Додик и Цвијановићева.